Urdheri i rektorit nr.102 date 15.11.2018

Urdheri i rektorit nr.102 date 15.11.2018 Per fillimin e procesit zgjedhor dhe daten e zgjedhjeve te parakohshme per drejtues te departamentit te lendeve biomjekesore dhe drejtues te departamentit anatomise patologjike ne Fakultetin e Mjekesise