SHENDETI I GRUAS NE TETORIN ROZE

Fakulteti i Mjekesise ne bashkepunim me Polin e Spitalit Onkologjik (QSUT) dhe Institutin e Shendetit Publik organizon:

"SHENDETI I GRUAS NE TETORIN ROZE"
22 Tetor 2019, 10:30-12:30
Salla "William A. Johnson"
Fakulteti i Mjekesise

Lektore:
Prof. Assoc. Helidon Nina
(Drejtues Mjekesor PAI Spitali Onkologjik, QSUT)
Prof. Assoc. Albana Fico
(Drejtore e Institutit te Shendetit Publik)

Aktiviteti eshte ne proces akreditimi (2 kredite) ne QZHP-QKEV.

Regjistrimi eshte pa pagese.
Regjistrimi eshte i hapur per:
Mjeke
Farmaciste
Infermiere
Shendet Publik