Konferenca mbi Qelizat Staminale dhe Perdorimi i tyre ne Praktiken Mjekesore

Fakulteti i Mjekesise, UMT (Departamenti i Lendeve Biomjekesore dhe Eksperimentale) ne bashkepunim me Univesitetin Istinye, Stamboll, Turqi dhe Sherbimin Universitar te Neurologjise, QSU "Nene Tereza", organizon konferencen mbi: "Qelizat Staminale dhe Perdorimi i Tyre ne Praktiken Mjekesore" 
me date 30 Nentor 2017, ora 09:30-12:00 ne sallen "William A. Johnson", Fakulteti i Mjekesise, Tirane.

Lektor Kyç: Prof. Dr. Erdal Karaöz
Drejtues i Terapise me Qeliza Staminale, Terapine Gjenike dhe Inxhenierise Indore
Universiteti Istinye, Stamboll, Turqi
Shef Departamenti
Qendra per Mjekesine Rigjenerative dhe Kerkimin & Prodhimin e Qelizave Staminale
Liv Hospital, Turqi

Konferenca eshte ne proces akreditimi nga QKEV (2 kredite).
Regjistrimi eshte pa pagese.

 

FOTOGALERI

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit