Sezoni i Qershorit 2019

VITI 1 - MJEKESI E PERGJITHSHME

VITI 3 - MJEKESI E PERGJITHSHME

VITI 6,2 - MJEKESI E PERGJITHSHME

Sezoni i Veres 2018-2019, sallat dhe oraret e provimeve