Doktoratura

Dr.Ilirian Laçi

ROLI  I  ANGIO  CT  NË  ZBULIMIN  E ANEURIZMAVE  TË  AORTËS  TORAKALE  DHE ABDOMINALE  DHE  NDJEKJA  POST-OPERATORE