Doktoratura

Dr.Kastriot Shytaj

"Krahasim i farmakokinetikës me farmakodinamikën e antihistaminikëve të gjeneratës së fundit (SPT me Histaminë) dhe vlefshmëria e tyre në ekuivalencën terapeutike"