CEREMONIA E BLUZAVE TE BARDHA

CEREMONIA E BLUZAVE TE BARDHA

Në Sallën e Leksioneve të Lëndëve Paraklinike u organizua më 24 Tetor Ceremonia e Bluzave të Bardha

More...
"DITA E ORIENTIMIT"

"DITA E ORIENTIMIT"

Në Sallën Paraklinike u organizua takimi i parë me studentët më të rinj të Fakultetit të Mjekësisë të…

More...
Fakulteti i Mjekesise

Fakulteti i Mjekesise

Fakulteti i Mjekesise e nisi punen e tij ne 22 shtator 1952 si Instituti I Larte Mjekesor (ILM)  nje prej…

More...
Fakulteti i ...

Fakulteti i ...

Fakulteti i Mjekesise e nisi punen e tij ne 22 shtator 1952 si Instituti I Larte Mjekesor (ILM)  nje prej…

More...
Kongresi i Tretë Euro-Aziatik në Okologjinë Kirurgjikale

Kongresi i Tretë Euro-Aziatik në Okologjinë Kirurgjikale

Kongresi i Tretë Euro-Aziatik në Onkologjinë Kirurgjikale do të zhvillohet në datat 13-15 Tetor 2016.…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Lista e aktiviteteve

13-17.12.2010 Si të bësh punë kërkimore

Tema: Si të bësh punë kërkimore
Data: 13-17.12.2010
Qëllimi: Të njihet dhe kuptohet proçesi i kryerjes të punës kërkimore dhe të zbatohet ky proçes në përgatitjen e një draft plani për një projekt pune kërkimore
Ofruesi: Fakulteti i Mjekësise(Njësia e Edukim në Vazhdim ) me mbështetjen e projektit “Sistemi për Zhvillim Profesional” i Agjencisë Zviceriane për Bashkëpunim dhe Zhvillim
Vendi: Salla e Madhe, Fakulteti i Mjekësisë
Akreditimi: Akreditim i miratuar nga QKEV ( 15 kredite)
Pjesëmarrës: Mjekë nga specialitete të ndryshme