Kongresi i katërt SEEEDCM

Shoqata Shqipetare e Mjekësisë së Urgjencës organizon kongresin e katërt SEEEDCM që do te...

Read more...
KERKIMI SHKENCOR

Për stafin...

Read more...
"Thirrje për Aplikim për Projekte të Infrastrukturës së Kërkimit Shkencor (Piksh) për Vitin 2023" te publikuar nga AKKSHI
Sesion Informues- Dita botërore e Hemofilisë

Ju ftojme të merrni pjesë në sesionin informues për studentët në kuadër të ditës botërore të...

Read more...
Klase e hapur: “Zhvillimet në farmaceutike”

Read more...

Trajnimi: “Ekzaminimi Neurologjik dhe Dhimbja e Shpinës"
Njoftim për studentët- BURSA dhe PERJASHTIMI NGA TARIFA E SHKOLLIMIT

Bazuar ne Ligjin 80/2012, date...

Read more...
TRAJNIM PER STAFIN AKADEMIK - PLATFORMA PITAGORA NJOFTIM PER STAFIN AKADEMIK TE FAKULTETIT TE MJEKESISE
Read more...

Me te fundit

Njoftim datë 12.05.2023

Njoftohen të gjithë specializantët e vitit të parë, viti akademik 2022-2023, se shkolla e specializimit fillon në datën 15.05.2023 dhe duhet të paraqiteni në orën 09.00 pranë shërbimeve përkatëse.

Read more

Publikohet shkresa e Universitetit te Ti…

Publikohet shkresa e Universitetit te Tiranes me nr. 1212/1 prot, date 26.04.2023 "Mbi organizimin e Konferences Shkencore Nderkombetare ne kuadër te 65 vjetorit te Universiteit te Tiranes", protokolluar me tonën...

Read more
Dekani-i-Fakultetit-te-Mjekesise-Xheladin-Dracini

Mire se erdhet tek Faqja e Fakultetit te Mjekesise

Dëshiroj, në rradhë të parë, të shpreh falenderimin dhe mirënjohjen më të sinqertë për të gjithë pedagogët, specializantët dhe studentët që më dhanë besimin e tyre për drejtimin e Fakultetit të Mjekësisë katër vitet në vijim.  Read More ...

BETIMI I HIPOKRATIT

Betohem për emër të Apollos mjekut, të Asklepiusit dhe Higjeas e Panaceas, e për emër të të gjitha perëndive dhe perëndeshave, që do të jenë dëshmitarë të mij, se do ta përmbush sipas aftësive dhe gjykimit tim, këtë betim dhe detyrim; Se do ta trajtoj atë që më mësoi Artin e mjekësisë, si të jetë prindi im, dhe do të kaloj jetën time me të, dhe do ta ndihmoj në pastë nevojë; pasardhësit e tij do të jenë për mua vëllezër dhe atyre do t’ua mësoj Artin e mjekësisë, nëse do ta duan këtë gjë, pa pagesë dhe pa shpërblim; Se do ta ofroj diturinë që kam mbi Artin e mjekësisë si mësues dhe edukator i rregullt e përmes të gjitha mënyrave të tjera të të mësuarit, për bijtë e mij, për bijtë e mësuesve të mij, si edhe për nxënësit që pranohen me marrëveshje dhe nën betim sipas Ligjit të mjekësisë; por askujt tjetër ... Read more ...

hipokratit